Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

Český svaz chovatelů, ZO mladých chovatelů Mikulášovice

 

pořádá

33. letní stanový tábor

pro mladé chovatele a nejen pro ně

 

 

 

 

Tábor se uskuteční ve dnech 3.července až 23. července 2016 na tábořišti v Mikulášovicích, ve Šluknovském výběžku,  na okraji Národního parku České Švýcarsko. 

Tábor je zaměřen pro děti se vztahem ke zvířatům a přírodě, se souhlasem rodičů je možno vzít s sebou na tábor doma chovaná zvířata, o která se budou děti na táboře samy starat.

 Ubytování účastníků je ve stanech ( klasická A s podsadami a podlážkami ) nebo po dohodě ve vlastních stanech. V přihlášce můžete uvést,  s kým si přejete být ve stanu ubytováni..

 Stravování je zajištěno  5x denně, účastníci se budou podílet na přípravě .

Program je rekreační - výlety do NP a okolí vč. blízkého města v Německu, spaní pod širákem, táborové hry, sportování (míčové hry, stolní tenis),  koupání na blízkém koupališti,  projížďka na koních, zdokonalování znalostí o chovu zvířat a ochraně přírody, výlety do okolí.

 

Účastnický poplatek za 21 dnů tábora činí částku 5 500 Kč.

 

Uzávěrka přihlášek je stanovena na 31. května 2016. Po jejich obdržení bude  zaslána faktura, po obdržení platby pak další pokyny.

 

Doprava je společná z Prahy s možností individuální dopravy po dohodě.

 

 

 

Závazné přihlášky zasílejte na adresu:  

Vlastimil Jura, Salmov 31, 407 79 Mikulášovice nebo elektronickou poštou na: chovatelemikulasovice@seznam.cz    .   Informace na: tel.   + 420 602 682 600 a Skype:  avjura.

 

více o táboře na stránkách www.chovatelevarnsdorf.estranky.cz 

 

 

Vzhledem ke specifičnosti tábora Vás prosíme o jeho propagaci mezi Vašimi spolužáky a dalšími případnými zájemci z okruhu Vašich známých a přátel se zaměřením především na děti od 6 let věku.

 

 

 

Těšíme se na příjemné společné prožití tří týdnů letních prázdnin!